Palvelut

Saneeraus ja uudisrakentaminen Oulun seudulla

Etsit sitten itsellesi kumppania saneeraus- tai uudisrakentamisen urakkaan tai itsenäistä rakentajaa, meiltä saat tarvitsemasi rakennuspalvelut. Rakennus-Tiilikainen Oy on toiminut Oulun seudulla jo vuodesta 1986 erilaisissa rakennusurakoissa. Toteutamme monipuolisesti niin asuinkiinteistöjen kuin teollisuus- ja liikekiinteistöjen rakennusta ja saneerausta. Kysy lisää palveluistamme!

Rakennussaneeraus haastaviinkin kohteisiin

Oli kohteenasi sitten kevyempää pintalaittoa vaativa tai totaalisen rakennussaneerauksen tarpeessa oleva kiinteistö, ota meihin yhteyttä! Toteutamme kaikki urakat tarvittaessa avaimet käteen -saneerauspalveluna tai teemme sopimuksen mukaan vain tietyn osan urakasta. Kokemuksemme turvin meiltä onnistuu myös vaativampien kohteiden rakennussaneeraus.

Uudisrakentaminen laadukkaasti ja aikataulussa

Me toteutamme kaikki rakennushankkeet laadukkaasti ja aina aikataulussa, niin pieniin kuin suuriin uudisrakentamisen kohteisiin. Asuinkiinteistöjen lisäksi palvelemme myös teollisuus- ja liikerakentamisessa. Meiltä saat kaikki ammattimaisen kirvesmiehen palvelut!

Viimeistelevät pintatyöt

Rakennusvaiheen loppupuolella saat meiltä myös viimeistelevä pintatyöt. Teemme esimerkiksi kaikki sisämaalaukset ja tasoitetyöt. Näin pystymme tarjoamaan avaimet käteen -ratkaisut niin saneeraukseen kuin uudisrakentamiseen.

Kysy tarjous tai lisätietoja saneerauksesta tai uudisrakentamisesta Oulun seudulla

Kun etsit saneeraus- tai rakennusurakkaasi kumppania Oulun seudulla, ota yhteyttä Rakennus-Tiilikaiseen! Tarjoamme palveluitamme erityisesti isommille rakennusyhtiöille sekä muille yrityksille ja yhteisöille.